Rólunk

Az Indulhatunk.hu Nemzetközi Utazási Irodák 10 év alatt bizonyított. 

Olyan innovatív és sikeres üzleti modellek bevezetése fűződik nevünkhöz, mint 

Indulhatunk.hu - az utazási iroda. Külföld és belföld egyedülálló akciókkal
SzállásOutlet.hu - kiemelkedően jó ajánlatok belföldi szálláshelyekre
MostUtazz.hu - a belföldi last minute specialista 
MindenKupon.hu - ha okosan vásárolna
MindenUtazás.hu - belföld és külföld nagy kedvezménnyel

Munkánk során az online piac egyik legjelentősebb szereplőjévé váltunk a belföldi szállásfoglalás terén. Egyedülálló módon reagálva a 2008-ban megváltozott magyarországi keresletre és kínálatra, olyan új értékesítési modelleket dolgoztunk ki, melyek azonnali sikerükkel hozzájárultak gyors fejlődésünkhöz.

Elsődleges szempontként a valódi, klasszikus kiszolgálást, az ügyfélcentrikus hozzáállást, a pontosságot és a többéves tapasztalatot tartjuk szem előtt, így bátran állíthatjuk: utazási szakértőink is aktívan minden nap azért dolgoznak, hogy nevünk garancia legyen a minőségi és gyors ügyintézésre, a méltányos árra és a személyre szabott szolgáltatásra. 

Azért dolgozunk, hogy Ön bármikor, amikor kikapcsolódásra vágyik, biztosan megtalálja a tökéletes és a legjobb minőségű választást nálunk.

Jelenleg 9 saját irodával állunk az Ön személyes rendelkezésére országszerte. 
Online felületeinket és ehhez kapcsolódó ügyfélszolgálatunkat a továbbiakban is Ügyfeleink igényeinek megfelelően fejlesztjük, hogy Ön is minél egyszerűbben megtalálhassa az Önnek megfelelő választást online is, legyen szó akár belföldi, akár külföldi utazásról. 

A 2015-ös évet is a töretlen fejlődésnek szenteljük. 

Nézzen be hozzánk, találkozzunk személyesen akár az Ön városában is!